Εμείς στο περιβάλλον

Το περιβάλλον και η ρύπανση είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που απασχολεί τους πολίτες του πολιτισμένου κόσμου.
Η μόλυνση της ατμόσφαιρας, του εδάφους, του νερού από τις καλλιέργειες,την βιομηχανία αλλά και από τον καθένα μας, προβληματίζει, και γίνονται προσπάθειες  προς κάθε κατεύθυνση ώστε ο πλανήτης μας να είναι σε καλύτερη μοίρα τις επόμενες δεκαετίες.
 
Προσπάθειες ενάντια στην μόλυνση του πλανήτη γίνονται από διάφορους φορείς με σχετικές δράσεις που ανακοινώνουν κάθε φορά, από τους επιστήμονες που επίμονα ψάχνουν τρόπους με νέα υλικά και πρακτικές που δεν βλάπτουν το περιβάλλον αλλά αυτά φαίνεται ότι δεν είναι αρκετά. Εκείνο που λείπει είναι ο κάθε πολίτης να αποκτήσει συνείδηση και  συνήθειες φιλικές προς το περιβάλλον επειδή αυτό είναι αναγκαίο για να προστατευθεί o πλανήτης μας.
Σε ότι αφορά εμάς στην εταιρεία Αλεξόπουλος Αλέξανδρος &  ΣΙΑ ΟΕ., πιστεύουμε ότι η επιχείρησή μας όπως και κάθε επιχείρηση είναι αναπόσπαστο μέρος του περιβάλλοντος  αλλά και της κοινωνίας και οφείλει να τα σέβεται . Η εταιρεία μας που έχει την έδρα της στον Ασπρόπυργο, φροντίζει όχι μόνο να μην μολύνει τον περιβάλλοντα χώρο αλλά αντίθετα να τον διατηρεί καθαρό με δικιά της πρωτοβουλία. Για τον καλλωπισμό του χώρου δε, έχει κάνει δενδροφυτεύσεις. Χρησιμοποιεί την ανακύκλωση σε ευρεία κλίμακα, και στην πολιτική της είναι να μην σπαταλά άσκοπα χαρτί όταν δεν είναι απαραίτητο, τόσο στην συσκευασία όσο και στα γραφεία της. Η εταιρεία μας υποστηρίζει κάθε μέτρο ή ιδέα που βοηθά στο να σεβόμαστε όλα αυτά που η φύση μας προσφέρει. 
 
Μοιραστείτε το, επιλέξτε πλατφόρμα !

Σχόλια

Αφήστε το σχόλιο σας

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0

About the Author

Ελένη Αγγελή

Ελένη Αγγελή

Εργάζεται στην εταιρεία Αλεξόπουλος Αλέξανδρος & σια για πολλά χρόνια. Είναι υπεύθυνη γενικής διαχείρησης του εταιρικού blog.  

Δείτε επίσης

Εγγραφείτε στο newsletter μας για ενημερώσεις

 1. Δημοφιλή
 2. Πρόσφατα
 3. .
IMAGE Salveo παρουσίαση
29 Μαρτίου 2016
SALVEOTEA διαφήμιση
05 Φεβρουαρίου 2016
IMAGE Για το τσάϊ μας
08 Δεκεμβρίου 2015
IMAGE Για Πρωϊνό και όχι μόνο
27 Οκτωβρίου 2017
Μαστίχα Χίου
19 Οκτωβρίου 2015
Taraxacum officinalis
08 Ιουλίου 2016
λεβάντα βίντεο
13 Μαϊου 2016
IMAGE Τούρμερικ smoothies
19 Οκτωβρίου 2015
IMAGE Pesto ιδέες
31 Μαϊου 2016
IMAGE Pesto συνταγές
31 Μαϊου 2016
IMAGE Gingko biloba
02 Φεβρουαρίου 2016
IMAGE Pygeum Africanum
08 Μαρτίου 2016
IMAGE Αλόη
16 Φεβρουαρίου 2018
 • Γνωρίστε μας Open or Close

  Χαρά μας να προσφέρουμε βότανα, μπαχαρικά, τσάϊ, αιθέρια έλαια, προϊόντα από τη φύση που έρχονται από όλα τα μέρη του κόσμου με τις καλύτερες προδιαγραφές και έχουν τόσα να μας δώσουν. Μαζί μοιραζόμαστε και το ενδιαφέρον, τις γνώσεις μας, τις ιδέες μας, τα συναισθήματά μας, πιστεύοντας οτι έτσι μαθαίνουμε να εκτιμάμε καλύτερα και να φροντίζουμε ότι τόσο απλόχερα η φύση μας προσφέρει.

  Τα άρθρα του ιστότοπου προέρχονται από αξιόπιστες πηγές οι οποίες σε κάθε περίπτωση αναφέρονται. 

  Δεν υποστηρίζουμε ότι είμαστε ειδικοί, προτείνουμε να απευθύνεστε σε ειδικό όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

  Σε περίπτωση που άθελά μας προσβάλουμε με το άρθρο μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 • Το ενδιαφέρον μας Open or Close
  Η φύση, το περιβάλλον, οι άνθρωποι, οι σχέσεις είναι μία αλυσίδα και η κάθε μας ενέργεια πρέπει να συμβάλλει στη διατήρησή της. Ενδιαφερόμαστε για το περιβάλλον, για τα αγνά προϊόντα της φύσης, τους ανθρώπους γιατί θεωρούμε υποχρέωση και ανάγκη να διατηρήσουμε την ισσοροπία γύρω μας. Ακούμε τί συμβαίνει γύρω μας, αγαπάμε το διάβασμα και μέσα από αυτό εδώ το blog μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας.

 

logo salveo ΤΕΛΙΚΟ