Με τα φαρμακευτικά φυτά μας (βότανα) έχουμε πραγματικά αισθανθεί πολλές φορές  ότι προσφέρουμε κάποιο είδος βοήθειας σε ανθρώπους που τα χρειάζονται για ένα πρόβλημα υγείας.
Πολλά βότανα προέρχονται από την Ελλάδα όπως η ρίγανη, το τσάι του βουνού κ.ά. Υπάρχουν όμως και βότανα που φύονται σε άλλα μέρη του  πλανήτη όπως το τζίνσεγκ, το αρπαγόφυτο και πολλά  άλλα που είναι τόσο γνωστά για τις ιδιότητές τους, που δεν γινόταν να λείπουν από τα είδη μας.
Τα βότανα είναι ευαίσθητα είδη και χρειάζονται προσοχή στην αποθήκευσή τους. Πρέπει να προφυλάσσονται από την υγρασία, την ζέστη και το φως. Χρειάζονται κοσκίνισμα, καθάρισμα πριν να χρησιμοποιηθούν.
Τα βότανα χρησιμοποιούνται σε πολλές περιπτώσεις, όμως πρέπει να αποφεύγεται η υπερβολική χρήση τους και χρειάζεται πάντα συμβουλή ειδικού ιδιαίτερα αν κάποιος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. 
Στην ιστοσελίδα μας  www.ellinikabotana.gr μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τα φαρμακευτικά φυτά μας, τα αιθέρια και τα φυτικά έλαια, τα βάμματα και να πάρετε πληροφορίες. 
Η συσκευασία τους
packaging 2
 
 
Μοιραστείτε το, επιλέξτε πλατφόρμα !

Σχόλια

Αφήστε το σχόλιο σας

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0

About the Author

Ελένη Αγγελή

Ελένη Αγγελή

Εργάζεται στην εταιρεία Αλεξόπουλος Αλέξανδρος & σια για πολλά χρόνια. Είναι υπεύθυνη γενικής διαχείρησης του εταιρικού blog.  

Δείτε επίσης

Εγγραφείτε στο newsletter μας για ενημερώσεις

 1. Δημοφιλή
 2. Πρόσφατα
 3. .
IMAGE Salveo παρουσίαση
29 Μαρτίου 2016
SALVEOTEA διαφήμιση
05 Φεβρουαρίου 2016
IMAGE Για το τσάϊ μας
08 Δεκεμβρίου 2015
IMAGE Για Πρωϊνό και όχι μόνο
27 Οκτωβρίου 2017
Μαστίχα Χίου
19 Οκτωβρίου 2015
Taraxacum officinalis
08 Ιουλίου 2016
λεβάντα βίντεο
13 Μαϊου 2016
IMAGE Τούρμερικ smoothies
19 Οκτωβρίου 2015
IMAGE Pesto ιδέες
31 Μαϊου 2016
IMAGE Pesto συνταγές
31 Μαϊου 2016
IMAGE Gingko biloba
02 Φεβρουαρίου 2016
IMAGE Pygeum Africanum
08 Μαρτίου 2016
IMAGE Αλόη
16 Φεβρουαρίου 2018
 • Γνωρίστε μας Open or Close

  Χαρά μας να προσφέρουμε βότανα, μπαχαρικά, τσάϊ, αιθέρια έλαια, προϊόντα από τη φύση που έρχονται από όλα τα μέρη του κόσμου με τις καλύτερες προδιαγραφές και έχουν τόσα να μας δώσουν. Μαζί μοιραζόμαστε και το ενδιαφέρον, τις γνώσεις μας, τις ιδέες μας, τα συναισθήματά μας, πιστεύοντας οτι έτσι μαθαίνουμε να εκτιμάμε καλύτερα και να φροντίζουμε ότι τόσο απλόχερα η φύση μας προσφέρει.

  Τα άρθρα του ιστότοπου προέρχονται από αξιόπιστες πηγές οι οποίες σε κάθε περίπτωση αναφέρονται. 

  Δεν υποστηρίζουμε ότι είμαστε ειδικοί, προτείνουμε να απευθύνεστε σε ειδικό όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

  Σε περίπτωση που άθελά μας προσβάλουμε με το άρθρο μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 • Το ενδιαφέρον μας Open or Close
  Η φύση, το περιβάλλον, οι άνθρωποι, οι σχέσεις είναι μία αλυσίδα και η κάθε μας ενέργεια πρέπει να συμβάλλει στη διατήρησή της. Ενδιαφερόμαστε για το περιβάλλον, για τα αγνά προϊόντα της φύσης, τους ανθρώπους γιατί θεωρούμε υποχρέωση και ανάγκη να διατηρήσουμε την ισσοροπία γύρω μας. Ακούμε τί συμβαίνει γύρω μας, αγαπάμε το διάβασμα και μέσα από αυτό εδώ το blog μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας.

 

logo salveo ΤΕΛΙΚΟ