Για να δημιουργηθεί μία επιτυχημένη επιχείρηση χρειάζεται αρχικά μία νέα ιδέα, πάθος να την υποστηρίξεις, να την προωθήσεις, χρειάζονται όμως και συνεργασίες. Οι συμβουλές που ακολουθούν προέρχονται από επιχειρηματίες που άρχισαν την δραστηριότητά τους σε πολύ νεαρή ηλικία και η πορεία τους είναι αξιοθαύμαστη.


Αυτή τη φορά η ιδέα είναι να φτιάξουμε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με φυσικό δένδρο και φυσικά ευωδιαστά στολίδια. Μπορείτε να φανταστείτε κάτι πιο μυρωδάτο;Είναι γνωστό ότι πολλοί δημιουργοί αντλούν ιδέες από την φύση για τα καλλιτεχνήματά τους.


Τελευταία γίνεται πολύς λόγος για την σωστή διατροφή που πρέπει να υιοθετήσουμε για μία καλύτερη ζωή με περισσότερη υγεία και ενέργεια.


Τα συσκευασμένα προϊόντα πάντα μας προδιαθέτουν θετικά αφού πολλές φορές είναι η συσκευασία που μας ελκύει παρά το ίδιο το προϊόν.


Κι έφτασε πάλι η ώρα των δώρων. Όλοι μας λίγο πολύ περιμένουμε αυτές τις ημέρες για να δώσουμε ή να λάβουμε τα δώρα μας.


Είναι πολύ συνηθισμένο μία επιχείρηση να αντιμετωπίζει καταναλωτές που εξωθούν τα πράγματα στα άκρα. Μια φράση γνωστή σε όλους μας «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο» είναι πάντα υπό εξέταση ειδικά στις μέρες μας που κατακλυζόμαστε όλοι από πληροφορίες και γινόμαστε γνώστες μέσα σε μία νύχτα.


Το Φθινόπωρο είναι εδώ για να μας θυμίσει τις αλλαγές που γίνονται γύρω μας και μερικές φορές είναι πολύ όμορφες!


Η ιδέα της συσκευασίας  μας είναι πολύ γνώριμη. Από την νοικοκυρά που φτιάχνει την δικιά της σάλτσα, το γλυκό του κουταλιού, το παιδάκι που θέλει να κάνει ένα δώρο στην μητέρα του, τον βιοτέχνη που παρασκευάζει τα δικά του καλλυντικά, μέχρι την βιομηχανία που θέλει να προωθήσει το δικό της προϊόν, όλοι στο μερίδιο που τους αντιστοιχεί, είναι εξοικειωμένοι  με την ιδέα  της συσκευασίας.


Για το πόσο απαραίτητος  είναι ο ήλιος για την επιβίωσή μας, φαντάζομαι πως όλοι το γνωρίζουμε.Δείτε επίσης

Εγγραφείτε στο newsletter μας για ενημερώσεις

 1. Δημοφιλή
 2. Πρόσφατα
 3. .
Τα μπαχαρικά μας
24 Νοεμβρίου 2015
Ιδέες για διακόσμηση
18 Νοεμβρίου 2015
Το Τσάι στο Ιράν
21 Δεκεμβρίου 2015
IMAGE Salveo παρουσίαση
29 Μαρτίου 2016
SALVEOTEA διαφήμιση
05 Φεβρουαρίου 2016
IMAGE Για το τσάϊ μας
08 Δεκεμβρίου 2015
IMAGE Για Πρωϊνό και όχι μόνο
27 Οκτωβρίου 2017
Μαστίχα Χίου
19 Οκτωβρίου 2015
Taraxacum officinalis
08 Ιουλίου 2016
λεβάντα βίντεο
13 Μαϊου 2016
IMAGE Gingko biloba
02 Φεβρουαρίου 2016
IMAGE Pygeum Africanum
08 Μαρτίου 2016
IMAGE Αλόη
16 Φεβρουαρίου 2018
IMAGE Αρπαγόφυτο (harpagophytum procumbens)
26 Φεβρουαρίου 2016
 • Γνωρίστε μας Open or Close

  Χαρά μας να προσφέρουμε βότανα, μπαχαρικά, τσάϊ, αιθέρια έλαια, προϊόντα από τη φύση που έρχονται από όλα τα μέρη του κόσμου με τις καλύτερες προδιαγραφές και έχουν τόσα να μας δώσουν. Μαζί μοιραζόμαστε και το ενδιαφέρον, τις γνώσεις μας, τις ιδέες μας, τα συναισθήματά μας, πιστεύοντας οτι έτσι μαθαίνουμε να εκτιμάμε καλύτερα και να φροντίζουμε ότι τόσο απλόχερα η φύση μας προσφέρει.

  Τα άρθρα του ιστότοπου προέρχονται από αξιόπιστες πηγές οι οποίες σε κάθε περίπτωση αναφέρονται. 

  Δεν υποστηρίζουμε ότι είμαστε ειδικοί, προτείνουμε να απευθύνεστε σε ειδικό όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

  Σε περίπτωση που άθελά μας προσβάλουμε με το άρθρο μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 • Το ενδιαφέρον μας Open or Close
  Η φύση, το περιβάλλον, οι άνθρωποι, οι σχέσεις είναι μία αλυσίδα και η κάθε μας ενέργεια πρέπει να συμβάλλει στη διατήρησή της. Ενδιαφερόμαστε για το περιβάλλον, για τα αγνά προϊόντα της φύσης, τους ανθρώπους γιατί θεωρούμε υποχρέωση και ανάγκη να διατηρήσουμε την ισσοροπία γύρω μας. Ακούμε τί συμβαίνει γύρω μας, αγαπάμε το διάβασμα και μέσα από αυτό εδώ το blog μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας.

 

logo salveo ΤΕΛΙΚΟ