Salveo παρουσίαση

Mε το λογότυπο του Salveo η εταιρεία Αλεξόπουλος Αλέξανδρος & σια ο.ε. αγκάλιασε εκτός από το τσάϊ και τα εξαρτήματα τσαγιού, μία γκάμα των προϊόντων της όπως τα αιθέρια και φυτικά έλαια, τα βάμματα και τα αρώματα και χρώματα τροφίμων.
Το τσάϊ μας έρχεται κατευθείαν από τις χώρες καταγωγής. Φροντίζουμε να τηρούμε όλες τις προδιαγραφές  που επιβάλλονται από τον κώδικα τροφίμων, για να παρέχουμε προϊόντα ασφαλή στον καταναλωτή.
 
tsaiblends
 
Το τσάϊ είναι ένα προϊόν που τα τελευταία χρόνια έχει σχολιαστεί περισσότερο  από όλα τα τρόφιμα λόγω των ευεργετικών ουσιών που περιέχει και προσφέρουν αποτοξίνωση και τόνωση στον οργανισμό μας.
Σε μας, το τσάϊ αποθηκεύεται σε κατάλληλες συνθήκες ώστε να διατηρεί τα χαρακτηριστικά του και τις ιδιότητές του. Κατόπιν πωλείται αυτούσιο για τους πιστούς της κλασικής γεύσης του τσαγιού που προτιμούν μία κούπα τσάϊ έτσι όπως παλιά με την έντονη, γήινη και γλυκειά γεύση  του μαύρου τσαγιού και την πιο ελαφριά, λουλουδάτη ή υπόπικρη γεύση του πράσινου τσαγιού.
Ένα μεγάλο μέρος του τσαγιού μας, μετά από επεξεργασία, και με την προσθήκη άλλων βοτάνων, φρούτων ή ανθών, γίνονται  μίγματα τσαγιών με υπέροχη γεύση και άρωμα + περισσότερα συστατικά για  απόλαυση και υγεία.
Λέγοντας τσάϊ, εννοούμε και τα Βοτανικά μίγματα, τα οποία περιέχουν βότανα και είναι ανακουφιστικά στα πιο διαδεδομένα προβλήματα υγείας όπως αϋπνία, έλλειψη συγκέντρωσης, αδυνάτισμα, δυσπεψία κλπ.
Και φυσικά το τσάϊ μας περιλαμβάνει Ελληνικό παραδοσιακό τσάι του βουνού Βόλου ή Ευβοίας, σε μάτσο, ή Μίγματα από Ελληνικά βότανα.
teaaccesories1
 
Τα εξαρτήματα σερβιρίσματος τσαγιού είναι απαραίτητο συμπλήρωμα για να ευχαριστηθεί κανείς το αγαπημένο του τσάϊ. 
Με μία κούπα τσαγιού που περιέχει φίλτρο, μπορούμε να απολαμβάνουμε καθημερινά το ατομικό μας τσάι αφού ρίξουμε τα ολόκληρα φύλλα τσαγιού στο φίλτρο και τα περιβρέξουμε με ζεστό νερό. Το φίλτρο μπορεί με την ίδια ποσότητα τσαγιού, να μας δώσει και δεύτερη κούπα τσάϊ. Για να μην λερώσουμε τριγύρω, χρήσιμο είναι και το καπάκι της κούπας, όπου μπορεί να ακουμπήσει το φίλτρο.
Στην τσαγιέρα, διατηρούμε το τσάι για περισσότερη ώρα, χωρίς να επηρεάζεται η γεύση του εφ’ όσον είναι ακριβώς σχεδιασμένη γι αυτόν τον σκοπό.
Σουρωτηράκια, φίλτρα, πιατάκια, όλα μαζί βοηθούν στο σωστό  σερβίρισμα του τσαγιού, για να αποφεύγεται η ακαταστασία, αλλά συντελούν και στην απόλαυση που προέρχεται πίνοντας  χύμα τσάι  και όχι το τυποποιημένο τσάι που είναι μέσα σε ένα φακελάκι που δεν μπορεί να δει κανείς.
 
elaia1
 
Με μία σειρά από αιθέρια και φυτικά έλαια, βάμματα ανταποκρινόμαστε στο ενδιαφέρον που υπάρχει για περισσότερα φυσικά προϊόντα,  που προωθούν την υγεία μας με πολλούς τρόπους.
Με τα αιθέρια έλαια αρωματίζουμε και απολυμαίνουμε τον χώρο μας. Είναι ευαίσθητα προϊόντα που χρειάζονται προσοχή κατά την χρήση τους. Σε κάθε συσκευασία τους έχουν την ετικέτα η οποία δίνει κατάλληλες οδηγίες.
Με τα φυτικά έλαια, φτιάχνουμε φυσικά καλλυντικά, και φαρμακευτικά σκευάσματα. Όλα τα έλαιά μας προέρχονται από  ταυτοποιημένα φυτά και είναι ψυχρής έκθλιψης. Μερικά από αυτά είναι βρώσιμα όπως το έλαιο από κουκούτσι σταφυλιού που χρησιμοποιείται από τους chef, άλλα είναι κατάλληλα για εξωτερική χρήση.
Τα βάμματα που είναι εκχύλισμα του φυτού σε αλκοόλη, χρησιμοποιούνται για φυσική προστασία του οργανισμού.
 
arvmatatrof
 
Τα αρώματα τροφίμων (food flavorings), είναι η λύση για να  προσθέσουμε  περισσότερο άρωμα και γεύση εκεί που χρειάζεται κάτι παραπάνω από αυτό που προσφέρει η φύση. Μερικές σταγόνες μόνο είναι αρκετές!
Δίνουμε χρώμα και αναδεικνύουμε το καλλιτεχνικό μας ταλέντο  στην ζαχαροπλαστική με χρώματα κατάλληλα για τρόφιμα. 
Το Πάσχα βάφουμε αυγά σε διάφορα χρώματα και σχέδια! Σε  νερό που βράζει, προσθέτουμε ξύδι, μερικές σταγόνες από το χρώμα που θέλουμε και εμβαπτίζουμε τα βρασμένα αυγά για 5’ περίπου λεπτά.
 
Μοιραστείτε το, επιλέξτε πλατφόρμα !

Σχόλια

Αφήστε το σχόλιο σας

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0

About the Author

Αγγελική Αποστολοπούλου

Αγγελική Αποστολοπούλου

Με ενδιαφέρον και αγάπη για τα προϊόντα μας, είναι υπεύθυνη για τις φωτογραφίες και το styling.

Δείτε επίσης

Εγγραφείτε στο newsletter μας για ενημερώσεις

 1. Δημοφιλή
 2. Πρόσφατα
 3. .
SALVEOTEA διαφήμιση
05 Φεβρουαρίου 2016
IMAGE Για το τσάϊ μας
08 Δεκεμβρίου 2015
IMAGE Νέα συσκευασία
14 Ιουνίου 2016
IMAGE Για Πρωϊνό και όχι μόνο
27 Οκτωβρίου 2017
Μαστίχα Χίου
19 Οκτωβρίου 2015
Taraxacum officinalis
08 Ιουλίου 2016
λεβάντα βίντεο
13 Μαϊου 2016
IMAGE Τούρμερικ smoothies
19 Οκτωβρίου 2015
IMAGE Pesto ιδέες
31 Μαϊου 2016
IMAGE Pesto συνταγές
31 Μαϊου 2016
IMAGE Gingko biloba
02 Φεβρουαρίου 2016
IMAGE Pygeum Africanum
08 Μαρτίου 2016
IMAGE Αλόη
16 Φεβρουαρίου 2018
 • Γνωρίστε μας Open or Close

  Χαρά μας να προσφέρουμε βότανα, μπαχαρικά, τσάϊ, αιθέρια έλαια, προϊόντα από τη φύση που έρχονται από όλα τα μέρη του κόσμου με τις καλύτερες προδιαγραφές και έχουν τόσα να μας δώσουν. Μαζί μοιραζόμαστε και το ενδιαφέρον, τις γνώσεις μας, τις ιδέες μας, τα συναισθήματά μας, πιστεύοντας οτι έτσι μαθαίνουμε να εκτιμάμε καλύτερα και να φροντίζουμε ότι τόσο απλόχερα η φύση μας προσφέρει.

  Τα άρθρα του ιστότοπου προέρχονται από αξιόπιστες πηγές οι οποίες σε κάθε περίπτωση αναφέρονται. 

  Δεν υποστηρίζουμε ότι είμαστε ειδικοί, προτείνουμε να απευθύνεστε σε ειδικό όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

  Σε περίπτωση που άθελά μας προσβάλουμε με το άρθρο μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 • Το ενδιαφέρον μας Open or Close
  Η φύση, το περιβάλλον, οι άνθρωποι, οι σχέσεις είναι μία αλυσίδα και η κάθε μας ενέργεια πρέπει να συμβάλλει στη διατήρησή της. Ενδιαφερόμαστε για το περιβάλλον, για τα αγνά προϊόντα της φύσης, τους ανθρώπους γιατί θεωρούμε υποχρέωση και ανάγκη να διατηρήσουμε την ισσοροπία γύρω μας. Ακούμε τί συμβαίνει γύρω μας, αγαπάμε το διάβασμα και μέσα από αυτό εδώ το blog μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας.

 

logo salveo ΤΕΛΙΚΟ